Alegri ne može da garantuje da će ostati u Juventusu i sledeće sezone 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da ne može da garantuje da će sledeće sezone ostati u klubu.

Vlasnik kluba Džon Elkan rekao je u četvrtak da će sledeća sezona biti „nulta godina“ za Juventus pod vođstvom novog sportskog direktora Kristijana Đintolija, a pre godinu dana Alegrija je nazvao „referentnom tačkom“ za budućnost kluba.

„Elkan je rekao važne stvari koje su istakle ono što je rečeno pre tri godine. Svake sezone u prvi tim moramo da uvodimo igrače nove generacije. Posao će se nastaviti i narednih godina sa direktorom Đintolijem“, rekao je Alegri, preneo je Fudbalitalija.

On je na konferenciji za novinare u pitan o budućnosti. Uprkos tome što mu ugovor ističe 2025. godine, spekuliše se da uprava kluba želi da raskine saradnju sa 56-godišnjim trenerom.

Alegri je rekao da ne može da garantuje da će ostati.

„Sada moramo samo da mislimo na naše ciljeve, oni su iznad svega. Mislim da je plasmanom u Ligu šampiona 100 miliona evra u igri, pa je sada to glavni cilj i svi su uključeni. O budućnosti će, kao i uvek, klub odlučiti šta je najbolje. Sada je najbolje da se svi držimo zajedno i da igramo za ovaj cilj“, naveo je Alegri.

Juventus je treći na tabeli sedam kola pre kraja Serije A, a plasman u Ligu šampiona sigurno će obezbediti prve četiri ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari