Aleksandar Mitrović optimista pred meč sa Crnom Gorom: Poštovanje svakome, ali Srbija uvek ide na pobedu 1Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da smatra da će utakmica drugog kola kvalifikacija za EURO 2024. protiv Crne Gore biti neizvesna, ali da očekuje pobedu svoje ekipe u Podgorici.

U utakmicama prvog kola Grupe G Srbija je u petak u Beogradu Beogradu pobedila Litvaniju (2:0), dok je Crna Gora istog dana bila bolja od Bugarske u gostima (1:0).

– Crna Gora je tim koji ima kvalitet vođen dobrim selektorom. Imaju dobar kostur koji je dugo na okupu. Predvode ih Jovetić i Savić, ali tu je još mnogo dobrih igrača. Pobeda u Bugarskoj im je dala vetar u leđa i sigurno da će želeti novi uspeh. Imamo poštovanje, ali mi idemo uvek na pobedu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i pobedi – izjavio je Mitrović.

On se potom osvrnuo i na atmosferu u reprezentaciji Srbije, pre svega na stanje u kojem se nalazi Nemanja Gudelj, čiji je brat Dragiša pao u nesvest tokom utakmice španske treće lige između Kordobe i Rasing Fenarola.

– Šokantna vest, najbitnije je da je Dragiša dobro i da je stabilno. Pričao sam sa Nemanjom, znam da mu nije bilo lako, ali smo svi bili uz njega. Hvala Bogu da je sve dobro sa Dragišom – rekao je Mitrović.

Meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu između Crne Gore i Srbije igra se na „Gradskom stadionu“ u Podgorici, a počinje u 20.45 sati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari