Gde možete da gledate duel fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2024. godine? 1Foto: Andrija Sokovic/Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (20.45) u Podgorici igra protiv selekcije Crne Gore u meču drugog kola Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

U duelima prve runde Srbija je u petak u Beogradu pobedila Litvaniju sa 2:0, dok je Crna Gora u gostima savladala Bugarsku sa 1:0.

Selektor Dragan Stojković naglasio je da su njegovi igrači svesni odgovornosti, kao i činjenice da je svaki meč u kvalifikacijam bitan za poredak u grupi.

„To je ono što vidim u mojim igračima, taj mentalitet koji nas je krasio kroz ove dve godine. To dovoljno pokazuje da smo na dobrom putu da možemo da igramo dobro, atraktivno, kvalitetno i da pobedjujemo. Sa te strane se ništa neće menjati u odnosu na protivnika“, rekao je selektor.

U odnosu na tim koji je nastupio protiv Litvanije večeras u sastavu Dragana Stojkovića neće biti Filipa Kostića, koji ima upalu ahilove tetive.

Meč između Crne Gore i Srbije počinje u 20.45 sati, a direktan televizijski prenos je na RTS1 i Arena Sport 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari