Američki insajder tvrdi: Dončić i Irving neće igrati do kraja sezone 1Foto: Beta/AP /LM Otero

Dolazak Kajrija Irvinga u Dalas nije doneo rezultatske benefite ekipi iz Teksasa, naprotiv. Iz tih razloga, moguće je da će Mavsi preostale tri utakmice regularnog dela odigrati „rekreativno“.

Niz loših rezultata u poslednjih mesec dana doveo je do toga da su na tabeli Zapadne konferencije, Mavsi spali na poziciju koja ne vodi ni u plej-in.

Uvodnu rundu doigravanja u obema konferencijama igraju ekipe od šeste do desete pozicije – na jednu dobijenu utakmicu, a Dalas je trenutno 11. na Zapadu.

Ima pobedu manje u odnosu na desetoplasiranu Oklahomu, ali i lošiji međusobni skor.

Na skoru 37-42, Džejson Kid, sa svojim saradnicima, odlučio je da više ne opterećuje Luku Dončića i Kajrija Irvinga, tvrdi poznati NBA insajder, Šems Čaranija.

Prema njegovim informacijama, Dalas više ne želi da forsira dvojicu lidera, s obzirom na to da su roviti nastupali na poslednjih pet utakmica.

S tim u vezi, odlučili su da ih odmore na poslednje tri utakmice, samim tim i da ne idu pošto-poto na plasman u plej-in.

Iako Irving ima opciju na osnovu koje već od juna može da bira hoće li ostati u Mavsima ili ne, Čaranija smatra da će se tim od leta graditi oko Dončića i američkog asa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari