Andrea Beloti napušta Torino 1EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Iskusni napadač ne uspeva da se nametne novom treneru, uprkos statusu reprezentativca Italije. S tim u vezi, Andrea Beloti će, izvesno, tokom narednog leta napustiti Torinu, što se može protumačiti i na osnovu razmišljanja trenera „bikova“ Ivana Jurića.

Hrvatski stručnjak je po letošnjem dolasku u Torino bio spreman da sačeka Belotija i uveri ga u perspektivu nekog novog projekta, međutim italijanski reprezentativac ostao je nedorečen u vezi sa potpisivanjem novog ugovora sa klubom.

Kako do toga nije došlo, a situacija je i dalje nepromenjena, Ivan Jurić otkrio je novinarima da će Beloti tokom narednog leta promeniti sredinu.

„Andrea nas neće napustiti u januaru. O svojoj budućnosti će odlučiti u junu, ali neće produžiti ugovor“, otkrio je odlični hrvatski stručnjak.

Jurić nije želeo da se bavi spekulacijama gde bi iskusni napadač mogao da nastavi karijeru; do pre šest meseci za njega su interesovanja pokazivali Napoli i Roma.

„Beskorisno je spekulisati. Ništa se neće desiti. Nadam se da će imati odličnu sezonu, a onda ćemo se pogledati u oči i on će odlučiti o budućnosti. Videćemo šta će se desiti“, poručio je Jurić.

Tutosport otkriva  da je Milan i te kako zainteresovan da kao slobodnog igrača na tržištu, narednog leta angažuje Belotije; istovremeno, pojavljuju se informacije da u sličnom pravcu razmišljaju i u Interu.

Andrea beloti je fudbalski stasavao u Palermu, a od 2015. nastupa za Torino.

Standardni je reprezentativac italije i neko ko je bio deo gotovo svih mlađih reprezentativnih selekcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari