Antić za "Novosti": U Super ligi Srbije namešteno 20-30 utakmica, obavestićemo UEFA 1Dragan Antić Foto: Youtube

„U Super ligi Srbije u ovoj sezoni namešteno je 20-30 utakmica o čemu smo mi iz Dinama spremni da obavestimo i UEFA“, prenose „Novosti“, izjavu predsednika i trenera Dinama Dragana Antića, koji je na spisku „osumnjičenih“ posle Ivice i Novice Tončeva, Dušana Mrakića funkcionera FSS, sudije Aleksandra Vasića, stavio i starijeg sina narodnog poslanika Novice Tončeva, Stanislava.

– Pozivam ljude iz FSS ako imaju hrabrosti da provere sumnje u nameštanje u čemu posebno učestvuje porodica Tončev – rekao je Antić, a prenose „Novosti“.

Danas je u prostorijama FK Dinamo na stadionu Jumko održana konferencija za novinare na kojoj je, generalni direktor kluba Miloš Vukolić, još jednom pozvao gradsko rukovodstvo da promeni odnos prema finansiranju kluba.

– Postoji nada da Dinamo ostane član Super lige, ali o tome odlučuje savez, a ako i ne ostanemo borićemo se za povratak već u natednoj sezoni – rekao je Vukolić.

Nadležni organi FSS odlučivaće o administrativnoj dodeli licence Indjiji, koja za to treba da ispuni uslove, ali kako saznaje Danas probleme sa licencom mogao bi da ima i klub iz Vranja. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari