Ataman novinarima preti tužbom: Pišete budalaštine 1foto Peđa Milosavljević / STARSPORT

Prekaljeni stručnjak na klupi Panatinaikosa tvrdi da su objavljene izmišljotine njegovog navodnog razgovora sa Tajipom Erdoganom, predsednikom Turske.

Ergin Ataman zapretio je tužbom grčkim novinarima jer su objavili izmišljotine koje nemaju nikakve veze sa njegovim razgovorom obavljenim sa predsednikom Turske u Atini.

PAO je sinoć protiv Reala doživeo treći uzastopni evroligaški poraz (78:90) a pre nego što je počeo sa izlaganjem i analizom poraza, Ergin Ataman obratio se javnosti po mnogo važnijm pitanju.

– Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr..e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr..e i budalaština – tvrdi Ataman.

– Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću ih – rezignirano je delovao Ergin Ataman.

Panatinaikos posle 13 kola ima skor od šest pobeda i sedam poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari