Novak Djokovicfoto BETAPHOTO AP Photo

Australijski mediji javili su danas, pozivajući se na izjave četiri izvora iz vlasti i teniskog sveta, da Novak Đoković nije ponovo uhapšen, kako su objavili mediji u Beogradu, pozivajući se na članove Đokovićeve porodice.

Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera sveta Nova Đokovića, izjavio je ranije danas za TV Prva kako su dobili informaciju da je doneta odluka o deportaciji i zabrani ulaska u zemlju tri godine, ali australijski mediji koji u lajv blogu prate rasplet slučaja Đoković tvrde da odluika još nije doneta.

Ministar za imigracije i dalje odlučuje da li će mu poništiti vizu, potvrđeno je za portal Ejdž i Sidnej morning Herald.

Portal Ejdž prenosi da medijski izveštaji iz Evrope citiraju članove Đokovićeve porodice koji tvrde da je on ponovo uhapšen u kancelariji svojih advokata u Melburnu.

Đorđe Đoković je za Prva TV rekao da je da je porodica jutros slavila odluku australijskog suda, ali da im je potom rečeno da se strpe jer nije sve završeno i tada su dobili informaciju o deportaciji i zabrani ulaska u zemlju u naredne tri godine.

Đoković je objasnio da je Novak Đoković bio smešten u vrlo maloj sobi i naveo da su tražili da bude premešten u sobu sa pogledom na ulicu, da mu je oduzet novčanik i da „nema svoje stvari“.

Šta će biti, ne znam. Videćemo da li će se nešto desiti… Ogromna je nepravda načinjena ne samo prema Novaku, već prema mnogim ljudima, rekao je Đorđe Đoković.

Besane noći za celu familiju. Prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet, rekao je Đokovićev brat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari