Automobili FIAT 500L za Štefaneka i vaterpoliste 1Foto:FCA Srbija

Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije (Vaterpolo savez Srbije) dobili su danas od kompanije FIAT po automobil marke 500L, kao nagradu za osvojene zlatne medalje na Igrama u Rio de Žaneiru.

Direktorka FIAT-a za Srbiju, Silvija Verneti, u prostorijama FIAT-a u Beogradu uručila je ključeve rvaču Štefaneku i najmlađem članu „delfina“ Nikoli Jakšiću, koji je prisustvovao ceremoniji kao predstavnik vaterpolo reprezentacije.

„Ponosni smo što predstavljamo najbolje sportiste Srbije. Čestitala bih celom olimpijskom timu na rezultatima u Riju. FIAT se povezuje sa uspešnim sportistima i drago nam je što smo deo svega ovoga“, rekla je Verneti.

Automobili FIAT 500L za Štefaneka i vaterpoliste 2

Foto: FCA Srbija

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki zahvalio se italijanskoj kompaniji FIAT na podršci.

„Veliko je zadovoljstvo biti ovde, pre četiri godine smo započeli saradnju. Iako je FIAT strana firma, svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrednosti koje su nama bliske srcu, a današnji događaj je kruna saradnje. FIAT je pravi prijatelj srpskog sporta“, poručio je Višacki.

Državni sekretar za sport Predrag Peruničič je naglasio da su srpski olimpijci na pravi način predstavljali zemlju na Olimpijadi u Riju.

„Prolazi i ova sportska godina i zahvalio bih se svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju“, zaključio je Peruničić.

Među prisutnima bili su i reprezentativka Srbije Andrea Arsović, biciklista Ivan Stević i radnici FIAT-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari