Bez sreće protiv Amerikanaca 1

Odbojkaši Srbije izgubili su prvu utakmicu u završnici Svetske lige od SAD rezultatom 1:3 po setovima (22:25, 23:25, 25:19, 25:22), propustivši tako priliku da već u prvom meču gotovo sigurno obezbede polufinale.

– Razočarani smo. Očekivali smo da ćemo pobediti bez obzira što smo znali da će biti težak meč i da to nije ona selekcija SAD koja je bila u Novom Sadu jer su tokom takmičenja po grupama puno napredovali i igrali sve bolje i bolje – rekao je selektor Nikola Grbić, dodajući da je njegov tim imao šanse u prva dva seta ali su rivali fantastičnim servisom i vođstvom stigli do 2:0.

Na drugoj strani Marko Podraščanin smatra da je Srbiji falilo i malo sreće, te da bi u taj-brejku imali šansu da dođu do trijumfa.

– Igrali smo dobro, posebno na početku trećeg seta, ali ako ne grešim, bilo je prekasno, imali smo dobro šansu da osvojimo drugi set i da izjednačimo rezultat na 1:1, ali nismo imali sreće. Onda smo promenili igru, zaigrali dobro u trećem setu i šteta što nismo uspeli da stignemo do taj-brejka jer sam siguran da bismo mogli da dobijemo ovu utakmicu – rekao je Podraščanin za zvanični kanal Svetske lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari