Cena ulaznica devalvirala, Duljaj veruje u plasman u Ligu konferencija: Šta zapravo može da uradi Partizan protiv Sabaha? 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak (21.00) na svom stadionu revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija Lige konferencija protiv azerbejdžanskog Sabaha.

Crno-beli ulaze u duel sa dva gola zaostatka (0:2) iz prvog meča, a dodatni problem predstavlja činjenica da je ekipa Igora Duljaja u Azerbejdžanu prikazala lošu partiju.

Za nešto više od 90 minuta igre stvorili su samo jednu dobru priliku za gol, dok su samo zahvaljujući velikoj dozi sreće izbegli teži poraz.

U duelu dva tima, koji su tokom leta selektovane za takmičenje u Ligi konferencija, bilo je očigledno da je Sabah skuplja, a samim tim i kvalitetnija ekipa.

– U Bakuu je bilo sve loše, razočarao sam navijače. Sad će sve da bude drugačije. Znam da će moji igrači biti agresivni od samog početka, iako poštujemo rivala želimo da mu stavimo do znanja da se mi pitamo na našem stadionu i pred našim navijačima čija nam je podrška neophodna – izjavio je trener Igor Duljaj najavljujući revanš meč protiv ekipe iz Azerbejdžana.

Kao i obično kad je u problemu, Partizan se nada da će pobediti uz pomoć publike, ali zbog bojkota navijača, koji ne prisustvuju utakmicama na stadionu u Humskoj, i ovaj adut je izbijen iz rukava.

Da bi nekako privukli veći broj gledalaca na tribine, čelnici kluba su odlučili da cena ulaznice za duel sa Sabahom bude 300 dinara.

– Uz podršku kakvu su igrači imali u Topoli, Novom Sadu i protiv Radničkog sve je moguće. Pozivam navijače da nas podrže, cene ulaznica su popularne. Verujem u mnogo bolju igru nego pre šest dana i prolaz u plej-of. Imam veru u moje igrače. Ova ekipa ima kvalitet, a može da bude još bolja ako ima snažnu podršku sa tribina – rekao je Duljaj.

Duljaj se osvrnuo i na činjenicu da Partizan nikad nije prošao dalje posle poraza od 2:0 u prvoj utakmici. „Crno-beli“ prvi put jure taj minus od kada ne važi pravilo gola u gostima.

– Nisam znao za taj podatak, ali nećemo se opterećivati tim. Kao što sam rekao, verujem u pobedu koja će nam omogućiti prolaz dalje. Nećemo srljati i juriti odmah 3:0, može da bude i 2:0 i da igramo i više od 90 minuta ukoliko je to potrebno – dodao je trener crno-belih.

Bolji iz dva duela između Partizana i Sabaha igraće u plej-ofu Lige konferencija sa pobednikom dvomeča u kojem se sastaju rumunski FCSB i danski Nordsjeland.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari