Crvena zvezda časti navijače: Besplatno na prolećnu premijeru 1foto:Starsoprt

Crvena zvezda prolećni deo domaćeg šampionata započinje u subotu protiv Voždovca (16.30).

Pripreme na Kipru poslužile su Vladanu Milojeviću da se bolje upozna sa fudbalerima koji su mu bili dostupni, ali i da isprati one koje je uprava odlučila da proda.

Prolećni deo šampionata crveno-beli će započeti bez Jovana Mijatovića, Stefana Mitrovića, Uroša Kabića, a možda i Osmana Bukarija za kojeg je srpski velikan dobio pondu od 10.000.000 evra sa adresa Čikago Fajera i LA Galaksija.

Za prolećnu premijeru Zvezda će biti oslabljena i neigranjem In Bon Hvana, koji je sa Južnom Korejom na Azijskom kupu nacija, odnosno Žana Filipa Kraso člana Obale Slonovače koja se plasirala u polufinale Kupa afričkih nacija (za mesto u finalu boriće se sa Demokratskom Republikom Kongo 7. frebuara).

Takođe, povređeni su Milan Rodić, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai,

Uprkos tome, crveno-beli bi trebalo da budu spremni za prvi meć na stadionu Rajko Mitić još od duela sa Mančester sitijem u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Kako bi dobili neophodnu podršku sa tribina, uprava Zvezde odlučila je da počasti naivjače besplantim ulazom na stadion u meču sa Voždovcem koji je na programu 10. februara od 16.30.

Najvatreniji navijači su već izdali saopštenje, očekuju da severna tribina bude ispunjena i najavili su spektakl kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Duel sa Voždovcem će za crveno-beli biti prvi u šampionatu još od druge polovine decembra kada su poraženi od Partizana i na taj način prepustili lidersku poziciju večitom rivalu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari