Crvena zvezda u kadrovskim problemima: Marković upitan za Budućnost, debi Raduljice 1Foto: ABA liga

Dobar abaligaški start, uz solidan uvodni evroligaški duel u Istanbulu, trebalo bi da budu dovoljan motiv navijačima da večeras u hali „Aleksandar Nikolić“ (18.00) strastvenom podrškom pomognu košarkašima Crvene zvezde protiv Budućnosti, u drebiju drugog kola regionalnog takmičenja.

Od početka sezone, mladi stručnjak Vladimir Jovanović mora da se nosi sa velikim kadrovskim problemima koji su se usložili pred večerašnji derbi ABA lige.

Naime, stručni štab Crvene zvezde moraće dobro da iskalkuliše kako će vršiti rotaciju igrača u spoljnoj liniji, posebno jer se povređenima Nemanji Nedoviću i Ognjenu Dobriću priključio i Stefan Marković.

Malo su šanse da iskusni plejmejker večeras zaigra u meču sa Podgoričanima. Nekadašnji reprezentativac Srbije povredio je prst leve ruke protiv Efesa u Istanbulu i uprkos njegovoj velikoj želji, izvesno je da neće zaigrati u duelu sa ekipom Budućnosti.

U odnosu na spoljnu, unutrašnja linija je prebukirana, posebno nakon poslednjeg dolaska Miroslava Raduljice.

Prekaljeni centar večeras bi trebalo da dobije priliku da debituje u crveno-belom dresu i u određenim sekvencama ispuni zadatke, prevashodno na niskom postu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari