Dani Alveš razvio "biznis" u zatvorskom pritvoru, gde je dospeo zbog optužbe za silovanje 1Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Čuveni fudbaler našao način da dođe do robe koja mu je potrebna.

Španski „El Kaso“ tvrdi da je došao do ekskluzivnih saznanja o zatvorskom životu legendarnog fudbalera reprezentacije Brazila, Danija Alveša, koji je u Španiji uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku.

Prema navodima pomenutog medija, osvajač (ukupno) 49 različitih trofeja sa Barselonom, Seviljom, Juventusom i Pari Sen Žermenom razvio je „biznis“ u saradnji sa jednim od svojih cimera iza rešetaka.

Navodno, da bi došli do cigareta i drugih potrepština neimenovani Alvešov partner u trgovini skuplja dresove, koje osuđenicima donose njihovi najmiliji, slavni bek ih potpisuje, a ovaj drugi to naplaćuje u robi.

Neki drugi mediji na Pirinejima prenose, pak, da 39-godišnji fudbaler već neko vreme gladuje, jer je do njega dospela informacija da ga je druga supruga Džoana Sanz napustila zbog navoda 23-godišnje žrtve.

Neimenovana devojka ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je Brazilac, sa 126 nastupa i osam datih golova za Karioke, prinudio na seksualni odnos u jednom noćnom klubu u Barseloni, 30. decembra 2022 godine.

Alveš je u početku demantovao da je uopšte došlo do susreta sa pomenutom ženskom osobom, pa je više puta menjao iskaze da bi na kraju priznao seksualan čim. S tim što je u njegovoj verziji bio dobrovoljan.

Uglavnom, loše mu se piše ako se dokaže da je uz primenu sile iskoristio maldu žrtvu. Obzirom da bi Alveš, prema zakonima Španije, mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju između četiri i 12 godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari