Đoković u zagrljaju sina, na ivici suza proslavio trijumf, ćerka Tara završila u peharu (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Novak Đoković je tokom celog turnira u Turniru pokazivao znake fizičke iscrpljenosti, naročito u duelu 3. kola grupne faze protiv Danila Medvedeva, kada su mu se u jednom trenutku toliko tresle ruke da je jedva uspeo da presvuče majicu.

U svakom meču je imao periode krize, koje je uspevao da prevaziđe mentalnom snagom, a po nepotvrđenim informacijama uzrok ovih problema je neka vrsta infekcije oka.

Nakon završetka finalnog meča sa Kasperom Rudom, srpski teniser više nije mogao da sakrije emocije, te je trijumf proslavio sa porodicom, očigledno na ivici suza.

Po završetku ceremonije dodele trofeja supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan su srpskog tenisera sačekali u hodniku ispred svlačionica dvorane u kojoj je turnir odigran.

Čini se da se novoj pobedi svog oca najviše obradovala Tara, koja je sela u pehar, nakon čega je ponosni tata podigao trofej, a fotoreporteri su imali jedinstvenu priliku da slikaju porodicu Đoković na okupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari