Đorđe Ivanović: Nikad nije bilo lako u Kruševcu 1Foto: Pixabay/Blueeye

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović rekao je danas da je pred njegovom ekipom težak raspored, ali da trenutno razmišljaju jedino o Napretku i istakao gostovanje u Kruševcu nikada nije bilo lako.

„Imali smo napokon nešto više vremena za odmor, ali i pripremu narednih susreta, koji će za nas biti od velikog značaja. Imamo težak raspored, ali sada treba da razmišljamo samo o gostovanju u Kruševcu“, rekao je Ivanović za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostovaće sutra ekipi Napretka, u utakmici odloženog osmog kola Super lige Srbije.

Ekipa sa Banovog brda je trenutno deveta na tabeli Super lige Srbije sa 17 bodova, dok je Napredak na 13. poziciji sa četiri boda manje.

„Nikad nije bilo lako protiv Napretka, bez obzira da li su u gornjem delu tabele, ili su nešto lošije plasirani. Sa stadiona pod Bagdalom se teško odnose bodovi, svesni smo toga, ali i Čukarički ima svoje kvalitete“, rekao je Ivanović.

Ivanović je naveo da u domaćem šampionatu „ne postoje lakši i teži mečevi“ i da njegov tim tako pristupa duelu u Kruševcu.

„Super liga je ove sezone izuzetno zanimljiva, za sada su se izdvojili večiti rivali, ostali timovi su prilično blizu. Mi smo na primer pobedili Crvenu zvezdu, odigrali odlično protiv Partizana, a gubili smo bodove na nekim mečevima na kojima smo bili favoriti“, rekao je Ivanović.

„Sa maksimalnom ozbiljnošću od prvog minuta susreta, uz činjenicu da ćemo mnogo toga iz prethodnog perioda morati da popravimo u našoj igri. Znamo gde smo grešili, isto tako svesni smo da imamo dovoljno kvalitetnih igrača i da će mnogo toga i od nas zavisiti“, dodao je on.

Posle meča u Kruševcu, Čukaričkom sledi duel protiv Radničkog u Nišu u nedelju, a potom će u četvrtak, 30. novembra, u petom kolu Lige konferencije dočekati Ferencvaroš u Leskovcu.

„Tako se poklopilo da baš dugo nismo igrali na svom terenu na Banovom brdu i da neće sve do 3. decembra kad nam u goste dolazi kragujevački Radnički. Ali, ne smemo da gledamo toliko unapred, već da se fokusiramo na Napredak“, rekao je Ivanović.

Rekao je da su njegovom timu potrebna „dva-tri dobra rezultata“, ali i dodao da do njih neće lako doći.

„Ponavljam, pred nama su prilično izazovni mečevi, biće nam jednako teško protiv Napretka kao na primer u evropskom duelu sa Ferencvarošom“, zaključio je on.

Utakmica u Kruševcu na programu je sutra od 16.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari