Duljaj nezadovoljan bodom u Lučanima 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da nije zadovoljan bodom protiv Mladosti iz Lučana u današnjoj prvenstvenoj utakmici, ali da se njegova ekipa ne predaje u borbi za titulu.

„Ne možemo nikako da budemo zadovoljni rezultatom, po veoma teškom terenu bilo je teško stvoriti prilike. Ne mogu da kažem da igrači nisu hteli, u mnogim situacijama smo preterivali sa držanjem lopte u nogama. Mi se ne predajemo, idemo dalje“, rekao je Duljaj posle utakmice za televiziju Arena sport.

Partizan je odigrao nerešeno 1:1 protiv Mladosti u Lučanima, u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

Mladost je povela u 44. minutu golom Petra Bojića, a izjednačio je Nemanja Nikolić u 85. minutu.

Trener Mladosti Tomislav Sivić rekao je da je njegova ekipa igrala kako joj je odgovaralo i da žali za velikim prilikama koje je propustila.

„Prepustili smo posed Partizanu i uveli ih u naš ritam. Znali smo da je teren loš i da će to da ih deprimira, to smo iskalkulisali kao i dve šanse, ali nismo računali da ćemo obe da promašimo. Igrači su pokazali da su kvalitetni i čestitam im“, naveo je on.

Crno-beli su u poslednje tri utakmice osvojili dva boda i drugi su na tabeli sa 61 bodom, bodom manje ali i utakmicom više od vodeće Crvene zvezde.

Mladost je bez pobede u poslednja dva meča i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 37 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari