Duljaj pred Čukarički: Naš cilj i zadatak su tri boda 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da razmišlja jedino o predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog na Banovom brdu i istakao da je cilj crno-belih da osvoje tri boda.“Na ovu utakmicu gledamo kao i na svaku prethodnu, to je utakmica koja donosi ili odnosi bodove. Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu. Prošle godine smo izgubili tri boda posle nemilih scena. Nemam lepa sećanja, ali pokušaćemo to da promenimo na sutrašnjem meču“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

„Termin je odličan, očekujem da će biti dosta naših navijača. Naš cilj i zadatak je da osvojimo tri boda“, dodao je on.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Čukaričkog, u utakmici 30, poslednjeg kola regularnog dela sezone Super lige Srbije.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 70 bodova, odnosno ima četiri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Čukarički šest sa 45 bodova.

Duljaj je naveo da Čukarički raste poslednjih godina i da je to pokazao i u duelima sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

„Radi o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal, koja u svojim redovima ima i mlade i iskusne igrače, mogu da predstavljaju ozbiljan problem za bilo koji klub. Naš cilj je da pokušamo da osvojimo tri boda. Neće biti ni malo lako“, rekao je Duljaj.

On je naveo da su svi igrači i trenažnom procesu, pa i Mateus Saldanja koji je odradio dva treninga sa ekipom.

„Danas ću da odlučim šta je najbolje i za nas i za njega, da li će uopšte biti u protokolu. Ne smemo da zaboravimo da imamo igrače sa kartonima, a posle ove utakmice nas očekuju jake utakmice. Ipak, najvažnija mi je ova prva, sutrašnja protiv Čukaričkog“, rekao je Duljaj i najavio da će biti nekoliko promena u timu.

Duljaj je rekao da veruje da će njegov tim imati veliku podršku na Banovom brdu.

„Mnogo nam znači podrška navijača, oni su ti koji nam daju dodatnu energiju. Verujem da će tako biti i sutra. Da se čuju samo oni, da budu naša pokretačka snaga“, rekao je trener Partizana.

Posle ovog kola, u Super ligi Srbije počinje plej-of, a crno-bele očekuje odmah na startu gostovanje Crvenoj zvezdi.

„Imamo pritisak i uvek se igra pod pritiskom kada ste u Partizanu, ali ta utakmica je toliko daleko da uopšte ne razmišljamo o njoj. Fokus je samo na sutrašnjoj utakmici“, istakao je Duljaj.

Utakmica Čukarički – Partizan na programu je sutra od 19.15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari