Duljaj ubeđen posle pobede u Surdulici: Zaslužen trijumf, treba da pričam sa Severinom 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan savladao Radnik (1:2) ali prema prikazanom nije odigrao kvalitetniju partiju od prosečne.

Dosta problema imali su crno-beli na jugu Srbije.

Bez povređenih Saldanje i Nikolića, odnosno „pobegulje“ Severine poprililično su se namučili u meču sa Radnikom.

Domaćin je na momente imao više od igre, neke veoma izgledne prilike, kao i onu najbolju koju Duronjić nije realizovao u drugom poluvremenu.

Imao je i Partizan sreće da je dosuđen penal za Radnik na početku drugog poluvremena opravdano poništen, nakon provere putem VAR tehnologije, kao i u  poslednji minutima utakmice u kojima je poslednja linija domaćina bukvalno poklonila loptu Samedu Baždaru koji je manirski doveo crno-bele u vođstvo 2:0.

Igor Duljaj je posle meča delovalo zadovoljno, uveren da je pobeda njegovog tima bil zaslužena.

– Bez Severine, Saldanje i Nikolića, a to su tri važna igrača za nas, ja mogu da budem zadovoljan učinjenim na ovom meču – poručio je Duljaj tokom kraćeg razgovora za Arenu Sport.

– Atmosfera je bila odlična, a baš sam sa kolegom Dušanom Đorđevićem sad pričao, po završetku meča, da je teško bilo i za jedne i za druge igrati po ovakom terenu. Kada se sve sabere i oduzme, pobeda je zaslužena, po svemu viđenom, a dodao bih tome i jedno „hvala, navijači“, jer su došli u velikom broju i učinili sve da ova utakmica ima dodatni pozitivni osećaj. Ono što želim Radniku… Oni se bore za jedno, mi za nešto drugo, ali njima želim mnogo uspeha, posebno zbog trenera Đorđevića, koji je fantastičan trener i odličan čovek. Od srca mu želim da uspe u nameri da održi svoj tim u elitnom rangu.

Neizbežno je bilo pitanje u vezi sa statusom Severine, odnosno da li će se i kada vratiti u Humsku.

– Tek treba sada da pričam sa Severinom.

Šef struke Partizana nije bio zadovoljan činjenicom da su njegovi puleni posle vođstva 2:0 olako dozvolili domaćinu da se praktično vrati u meč.

– Ne možemo posle 2:0 da dozvolimo sebi da primimo odmah gol. Ekipa kao što je Partizan to ne sme sebi da dozvoli. Inače, utakmica je borbena, jer veoma je teško bilo igrati po ovom terenu. Još jednom, čestitke domaćinu i, naravno, našim igračima i navijačima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari