FK Radnik: Neprovereni medijski navodi kojima se baca sumnja na regularnost utakmice sa Novim Pazarom 1Detalj sa meča između Radnika i Novog Pazara / Foto: FK Radnik

Svi oni koji su bili uživo prisutni i oni koji su naknadno pogledali snimak utakmice mogu da potvrde da je Fudbalski klub Novi Pazar bio ravnopravan za vreme utakmice i da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica krenula drugim tokom, navodi se u saopštenju Fudbalskog kluba Radnik iz Surdulice, nakon optužbi da je utakmica sa Novim Pazarom u Surdulici „neregularna“.

U pitanju je meč odigran 11. aprila u Surdulici, kada je Radnik slavio sa 2:0, golovima Babića u 10. i Milovanovića u 35. minutu.

Kako piše u saopštenju Surduličana, FK Radnik „biće na raspolaganju za svaki vid saradnje sa etičkom komisijom i komesarom za integritet ukoliko može da pomogne u bilo kojoj istrazi vezano za regularnost takmičenja“.

„Stojimo na raspolaganju i žestoko se protivimo širenju insinuacija i nedokazanih navoda u vezi našeg kluba. Trenutno smo u velikoj borbi za očuvanje superligaškog statusa i ovakvi natpisi u medijima samo stvaraju nepotrebne tenzije unutar našeg kluba i uznemiruju naše igrače pred odlučujuće utakmice u plej-aut fazi takmičenja“, navodi se u saopštenju Radnika.

Uprava FK Radnik – dalje se navodi – „oštro osuđuje plasiranje nekih neproverenih medijskih navoda koje ovih dana baca sumnju na utakmicu i obaveštava javnost da nam se niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije obratio nikakvim dopisom vezano za ovaj slučaj za koji smo saznali iz medija“.

Podsetimo, danas su iz FK Novi Pazar poručili da će „insistirati da se utvrde sve činjenice iz optužbi da su njihovi fudbaleri učestovovali u nameštanju rezultata utakmice sa Radnikom“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari