Trener fudbalera Novog Pazara Gaćinović: Radnik će pokazati jesmo li za vrh tabele 1Foto: FK Novi Pazar

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović ocenio je da će predstojeće gostovanje Radniku, u okviru 14. kola Super lige Srbije, pokazati da li njegov tim zaslužuje mesto u vrhu tabele.

On je kazao da je prethodni meč sa Mladošću iz Lučana (3:1) bio utakmica polusezone, a da će susret sa Radnikom biti ispit zrelosti.

“Videćemo da li smo za gornji deo tabele ili nismo. Verujem u moje momke. Znam da moramo da igramo kvalitetno u kontinuitetu i da postižemo dobre rezultate ako želimo da smo u vrhu tabele. To nam je glavni motiv”, rekao je Gaćinović.

Novi Pazar je peti na tabeli sa 24 boda, dok je Radnik na začelju, 16. sa tek četiri osvojena boda.

“Imaju solidan tim i iznenađujuće malo bodova. Pogotovo se izdvaja naš doskorašnji igrač Zoran Danoski, koji je dao neke ključne golove. Tu je i Miloš Spasić, kao i zanimljiva klupa za rezerve. Moramo da budemo u dobrom ritmu, od naše igre nećemo odustajati”, izjavio je iskusni stručnjak.

Krilo Novog Pazara Slobodan Stanojlović istakao je da je pred njima težak zadatak jer je “Surdulica nezgodan teren”, na koji će njegova ekipa morati da se privikne.

“Pratio sam ih protiv TSC-a gde su, kao i na nekim drugim utakmicama, pokazali da zaslužuju više bodova. Ne smemo ih potceniti. Moramo se dobro pripremiti i uz kvalitetan rad možemo do dobrog rezultata”, poručio je Stanojlović.

Utakmica između Radnika i Novog Pazara igra se u petak na Gradskom stadionu u Surdulici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari