Partizan objavio cene ulaznica za večiti derbi: Kada i gde možete kupiti karte za 171. duel dva najveća srpska kluba? 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbalski klub Partizan objavio je cene ulaznica za duel između crno-belih i Crvene zvezde, koji se u okviru 9. kola Superlige Srbije igra u sredu 27. septembra u 19 sati igra na stadionu u Humskoj.

Cena karata za južnu i severnu tribinu je 800 dinara, istok bočno 1.200 dinara, istok centar 1.500 dinara, zapada bočno 1.500 dinara, zapad centar 1.800 dinara, lože na istoku 5.000 dinara, a lože na zapadu 10.000 dinara.

Od ponedeljka (od 10.00 do 18.00) prodavaće se na blagajnama stadiona „Partizan“ i prodajnom mestu „Ticketline Shop“ u Novom Beogradu (TC Merkator, Bulevar umetnosti 4).

Za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda (severna tribina i sektor A na zapadnoj tribini) prodaja počinje u ponedeljak isključivo na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ od 10 do 18 časova.

Onlajn prodaja počela je u petak 22. septembra na sajtu ticketline.rs uz mogućnost plaćanja karticom i dobijanja PDF ulaznice na mail.

Ulaznice mogu kupiti samo punoletne osobe, neophodno je da sa sobom imaju pasoš ili ličnu kartu, a mogu se dobiti najviše četiri karte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari