Gordan Petrić novi trener Partizana 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Ilija Stolica je jutros dobio otkaz, a na klupi Partizana zameniće ga Gordan Petrić.

Kako prenose beogradski mediji on će potpisati ugovor na dve godine, a zvanična promocija biće održana u subotu u 16.00 časova.

Petrić je dobro poznato lice u crno-belim redovima, a na klupi će mu pomagati Albert Nađ.

Danas je tokom čitavog dana proevjavala informacija da će Savo Milošević preuzeti ekipu, ali se tek ovog popodneva pojavila informacija da će novi trener biti Gordan Petrić.

Da podsetimo, dva puta su sinoć vodili fudbaleri Partizana golovima Rikarda Gomeša, ali nisu uspeli da trijumfuju u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope – 2:2 (1:0).

AEK je izborio remi kojim je sačuvao prednost ostvarenu u Larnaki na Kipru (2:1). Crno-belima je preostalo učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija i mnogo problema koji bi mogli da dovedu do velikih promena u rukovodstvu kluba. U plej-ofu trećeg po redu, klupskog međunarodnog takmičenja, Partizan će se boriti sa Hamrunom sa Malte.

Tu incidentima nije bio kraj. Fudbaler AEK-a Nenad Tomović udario je fotoreportera po završetku utakmice.

Utakmicu su obeležili događaji na tribinama jer su od početka meča navijači crno-belih skandirali „Uprava, napolje“ i „Lopovi, lopovi“.

Po završetku utakmice navijači crno-belih primorali su fudbalere da stoje ispred južne tribine i skandiraju „Uprava, napolje“.

Pored toga nije održana ni konferencija za medije, koja je obavezna po protokolu UEFA.

Uprkos lošim rezultatima na svim poljima od starta sezone, Ilija Stolica imao je načelnu podršku uprave, kao izbor Milorada Vučelića, predsednika kluba. Ipak, ni prvi čovek crno-belih, nije mogao da sačuva šefa struke Partizana nakon sinoćnje eliminacije iz Lige Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari