Haos u kojem se nalazi srpski fudbal dobija nove razmere: Još uvek se ne zna da li će biti odigran meč Čukaričkog i Partizana 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Samo nekoliko sati pre nego što bi trebalo da počne nastavak utakmice 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana, još uvek nije sigurno da li će igrači oba tima izaći na teren stadiona na Banovom Brdu.

Nakon jučerašnjih nereda na stadionu i prekida koji je potom usledio, najavljeno je da će se nastavak igrati u sredu u 18.00 sati, međutim, čelnici Čukaričkog smatraju da bi se time prekršili propisi.

U saopštenju za javnost oni su za prekid okrivili fudbalere i predstavnike Partizana i napomenuli da je tek nakon njihovog odbijanja da se vrate na teren doneta odluka da se utakmica ne nastavi.

Čukarički traži da se meč registruje službenim rezultatom 3:0 i napominje da će obavestiti javnost o žalbi koju će uputiti organima FSS, ali je očigledno da se u klubu pribojavaju da će, ukoliko se njihovi igrači ne pojave u zakazano vreme na terenu, zapravo Partizan biti „službeni“ pobednik.

Navodno, fudbaleri Čukaričkog su juče sa svog stadiona otišli u karantin, a trener Dušan Kerkez danas je zakazao svojim fudbalerima trening u vremenu odigravanja utakmice.

S druge strane, kako su za Danas nezvanično izjavili pojedini članovi uprave Partizana, oni su sigurni da će duel koji je juče prekinut u 22. minutu biti nastavljen u 18 sati.

O kakvoj pometnji se radi svedoči i činjenica da ni novoizabrano vođstvo Fudbalskog saveza Srbije još uvek ne zna šta će se desiti za nekoliko sati na Banovom Brdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari