Igrači žale za Nikolićem 1 EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve obratili se putem društvenih mreža svom doskorašnjem šefu.

Prema tvrdnjama članova bivšeg rukovodstva, brojnih fudbalskih radnika i medija u Rusiji, nova uprava Lokomotive iz Moskve prvo je nametnula Marku Nikoliću letnja pojačanja po svom ukusu i bez njegovog znanja, a onda je čekala i sačeka rezultatsku krizu u prvenstvu da, pod formom sporazumnog raskida ugovora, otera srpskog stručnjaka.

Iz reakcije pojedinih igrača iz redova „železničara“ naslućuje se da oni nisu bili za takav rasplet, šta više da im je krivo što ih više neće voditi čovek koji je klubu doneo jedan Kup Rusije, jedan plasman u Ligu šampiona i jedno učešće u Ligi Evrope.

„Marko, zahvalan sam što sam imao priliku da radim sa tobom. Uvek je bilo interesantno i poučno. Siguran sam da će nam fudbal opet ukrstiti životne puteve i da ćemo se viđati. Srećno u nastavku karijere i hvala ti“, poručio je kapiten Marinato Giljermo putem društvenih mreža.

Nikoliću se na isti način obratila i prva zvezda tima Fjodor Smolov.

„Marko, rad sa tobom je neprocenjivo iskustvo!. Ti si klasa od čoveka i trenera, Srećno!“.

Sličnog stava je Rifat Žemaletdinov, koji je pod Nikolićevom komandom postao reprezentativac Rusije.

„Marko, rad sa tobom je bilo neprocenjivo iskustvo! Hvala ti što si uvek verovao u mene. Siguran sam da te čekaju još mnoge velike pobede. Videćemo se opet, treneru“.

Članu Zbornaje Dmitriju Barinovu takođe je krivo što više neće sarađivati sa Nikolićem.

„Mister, hvala vam za sve! Srećno u nastavku karijere“.

Osvajač poslednje duple krune sa Partizanom u međuvremenu se nije oglašavao u javnosti, što je navodno dogovoreno prilikom prekida saradnje, kada mu je prema trvrdnjama izvora bliskih Lokomotivi dato 3.000.000 evra na ime obeštećenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari