Italijani ne daju mira Partizanu: Saldanja opet interesantan Torinu 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

„Bikovi“ na leto planiraju da naprave korenite promene u navali i u skladu sa tim ponovo razmišljaju o centarforu Partizana.

Uspeli su nekako crno-beli da zimus sačuvaju Mateusa Saldanju i odbiju brojne unosne ponude koje su pristizale iz Turske, Italije, Španije…

Transferi Mihajla Ilića i Kristijana Belića popunili su budžet u dovoljnoj meri da se sezona u finansijskom smislu privede kraju bez većih turbulencija.

Ipak, svesni su u Humskoj da će za par meseci ponovo biti na udaru, pre svega od strane onih koji nameravaju da osveže navalnu liniju, a među njima je i Torino.

Prema pisanju Tutosporta, koji u svom radu akcenat stavlja na Juventus i Torino, „bikovi“ na leto imaju ideju da naprave veliki rez u kadrovskom smislu i da pre svega rekonstruišu najistureniji deo ekipe.

S tim u vezi, u Torinu imaju čitav spisak potencijalnih pojačanja a među njima je i Mateus Saldanja.

Ekipa je u dosadašnjem delu sezone pokazala hroničnu neefikasnost, uprkos dolasku Duvana Zapate u zimskom prelaznom roku.

Sa 41 bodom nalazi se na 11. mestu i ukoliko se u preostalih devet kola ne domogne osme pozicije ostaće bez plasmana u evropska klupska takmičenja.

Na 29 prvenstvenih utakmica, Torino je postigao svega 28 golova što je peti najlošiji učinak u Seriji A.

Tutosport tvrdi da je uprava Torina ponovo uspostavila kontakt sa Saldanjom, međutim u Partizanu sigurno neće odustati od projektovanih 10.000.000 evra na ime obeštećenja što je bila cena i tokom januara.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari