Ivanović "precrtao" prezimenjaka i Holanda: Znaju se Zvezdini stranci za Kup Radivoja Koraća 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener poslednjeg osvajača trofeja nazvanom po čuvenom košgeteru skratio spisak košarkaša crveno-belih sa pasošima drugih država.

Duško Ivanović potvrdio je da zbog ograničenja stranaca na takmičenju u Nišu neće igrati Nikola Ivanović i Džon Holand. Dakle, ovaj dvojac može samo sa tribina da bodri ekipu 15. do 18. februara.

„Ostali su spremni. Mi očekujemo samo da dobijemo prvu utakmicu, onda samo razmišljamo o narednoj“, saopštio je večeras novinarima crnogorski stručnjak, pred sutrašnji put na poprište KRK.

U „prevodu“, pošto su pomenuti Crnogorac i Portorikanac ostali ispod „crte“, od stranaca ćemo na parketu gledati Fakunda Kampaca, Luku Vildozu (Argentinci), Bena Bentila (Gana) i Hasana Martina (SAD).

Mada je aktuelni šampion Srbije i ABA lige apsolutni favorit u predstojećih 40 minuta, njegov iskusni strateg je oprezan pred četvrtfinale sa čačanskim Borcem (16, februar, 18.00).

„Kup je specifično takmičenje, jedna utakmica, svako može svakoga da dobije, moramo da budemo fokusirani, znamo kakav je Borac ekipa i kako igra“, smatra Ivanović, mada svi već „vide“ polufinale sa Partizanom.

„Žreb je žreb, da bi osvojio moraš da pobediš protivnika, da li četvrtfinale, polufinale, finale. Svi timovi su motivisani, ponavljam, igra se jedan meč, neko može da ima loš dan, neko bolji, svašta je moguće“, zaključio je šef Zvezdinog stručnog štaba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari