Jokanoviću spremljen otkaz 1EPA-EFE/ANDY RAIN

Prema tvrdnjama engleskih medija, srpski stručnjak je na izlaznim vratima Šefild junajteda.

Posle razočaravajućih rezultata u poslednje vreme i samo jednog trijumfa u prethodnih pet kola, prema tvrdnjama više engleskih medijaa, uprava Šefild Junajteda pozvala je jutros na razgovor Slavišu Jokanovića i  dogovorila prevremen prekid saradnje.

Nakon ispadanja iz Premijer Lige uprava kluba angažovala je srpskog stručnjaka, motivisana njegovim odličnim rezultatima sa Votfordom i Fulamom dok su se isti borili za ulazak u PRL. Međutim, pod komandom nekadašnjeg veziste Vojvodine i Partizana nije napravila očekivane stvari, pa trenutno zauzima 16. poziciju u Čempionšipu, sa samo pet bodova prednosti u odnosu na timove iz zone ispadanja.

Iza Jokanovićevog povratka na Ostrvo, njegov novi klub angažovao je više zvučnih pojačanja, ali ekipa nije uspela da napravi potrebnu igru i uđe u pravi taikmičarski ritam. Delom i zbog čestih problema sa povredama.

Kako god, izgleda da pobeda nad Redingom (1:0), srpskog trenera Veljka Paunovića, u poslednjem kolu nije bila dovoljna da Jokanović zadrži posao. Pomenuti izvori tvrde da bi već danas mogla biti objavljena zvanična vest o razlazu nekeda velikog igrača i Šefild junajteda. Nakon šest pobeda, pet remija i osam poraza u 19. krugova drugog po rangu takmičenja u Engleskoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari