Kako je Dinamo oglasom u listu Marka počeo "operaciju vraćanja Luke Modrića"? 1Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Hrvatski fudbalski klub Dinamo započeo je danas „operaciju vraćanja Luke Modrića“ u klub nakon što mu 30. juna istekne ugovor sa Real Madridom, rekao je Hini izvor iz Dinama.

Dinamo je u subotu zakupio stranicu u španskom sportskom listu Marka na kojoj je pozvao Luku Modrića da se vrati u klub.

„Imalo bi smisla“, piše na hrvatskom i španskom jeziku ispod velikog Dinamovog dresa na kojem su broj 10 i prezime Modrić.

Na kraju oglasa, objavljenog na sedmoj stranici, stoji potpis novog predsednika Dinama Velimira Zajeca.

„Hteli smo da zvanično odzvoni u svetu da želimo da vratimo Luku u klub. Od danas krećemo u operaciju njegovog povratka, naravno ako Luka to želi“, rekao je izvor iz Dinama, zamolivši da ostane anoniman.

Modrić je bio u omladinskom timu Dinama, a za prvi tim je odigrao 80 utakmica i postigao 25 golova do leta 2008. godine kada je prešao u Totenhem.

Zajec, koji je pre mesec dana postao predsednik Dinama, sastao se s Modrićem pred polaska reprezentacije Hrvatske na prijateljski turnir u Egipat.

„Imalo bi smisla“ je kampanja kojom trenutno drugoplasirani tim hrvatskog prvenstva pokušava da dovede 38-godišnjeg igrača Real Madrida.

Modrić u subotu nije bio dostupan za komentar. U ranijim medijskim nastupima je govorio kako bi želeo da karijeru završi u Real Madridu i da se nada da će produžiti ugovor koji ističe za tri meseca.

„Za sada nema novosti oko eventualnog produženja ugovora. Odluka će biti doneta na kraju sezone. Nadam se da će produžiti ugovor“, rekao je funkcioner Real Madrida za Hinu.

Modrić, kapiten reprezentacije Hrvatske, osvojio je 24 trofeja sa Real Madridom od 2012. godine.

Ove sezone je u sklopu klupske politike pomlađivanja tima izgubio mesto u startnoj postavi, ali je i pored toga odigrao 34 utakmice. Real Madrid je vodeći tim španskog prvenstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari