Kolubara ga predstavila, ali je Zvezda Mustafu, ipak, poslala u Novi Pazar 1foto: STARSPORT

Kolubara je na klupskom nalogu promovisala pojačanje iz Crvene zvezde, međutim, umesto u Lazarevcu, Ibrahim Mustafa će narednih šest meseci provesti u Novom Pazaru. Odluku su doneli čelnici Crvene zvezde, na izričit zahtev šefa struke Dragana Radojićića, koji je u prvom delu takmičarske godine na uspešan način vodio ekipu u plavo-belim dresovima.

Čelnici Kolubare su sigurno neprijatno iznenađeni razvojem situacije. Čak su i na društvenim mrežama predstavili novo pojačanje iz Crvene zvezde, i posle samo par dana dobili informaciju iz Ljutice Bogdana da im se talentovani krilni napadač neće pridružiti.

Sportklub je u nedelju prvo objavio da će Aksel Bakajoko, francuski fudbaler koji može da pokriva obe pozicije po desnoj strani, naredni period provesti na pozajmici iz Zvezde, upravo u Novom Pazaru, a samo dan kasnije, isti izvor navodi da će njegovim putem krenuti i Ibrahim Mustafa.

Mustafa je prethodnih šest meseci proveo u Radničkom iz Sremske Mitrovice i dobro se pokazao, s obzirom na to da je na 20 utakmica postigao sedam golova u Prvoj ligi Srbije.

Do obrta je došlo u nedelju po podne i očekuje se da u ekspresnom roku Afrikanac zaduži opremu Novog Pazara. Tamo će igrati na pozajmici do kraja aktulenog prvenstva.

Osim njih dvojice, Novi Pazar je tokom zimskog prelaznog roka angažovao još Jasmina Trtovca, Slobodana Rubežića, Luku Kukića, Mustafu Mujezinovića, Milana Jokića i Filipa Jovića. A koliko danas ostaće bez Almira Aganspahića, strelac sedam golova u prvom delu sezone seli se u Čukarički da zameni Đorđa Jovanovića, novog napadača Makabija iz Tel Aviva.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari