Mladi košarkaš Nikola Topić ostvario san povratkom u Crvenu zvezdu: Ako trener traži da umrem, ja ću umreti na terenu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić, koji je pre nekoliko dana iz Mege vraćen u klub sa Malog Kalemegdana, rekao je u intervjuu za ESPN da je njegov san da igra u crveno-belom dresu.

– Moj dugogodišnji san je bio da igram za Crvenu zvezdu. Odrastao sam kao navijač ovog kluba. Sve će mi značiti da igram pred 20.000 navijača Crvene zvezde. Nisam mogao da kažem ne igranju košarke u Evroligi – rekao je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi.

Topić je rekao da je svestan rizika koji sa sobom nosi igranje za Crvenu zvezdu.

– To je ogroman rizik, ali ja sam spreman. Uveren sam u sebe 100 odsto. Moj otac, moj agent Miško Ražnatović i ja razumemo da bi ovaj potez mogao da utiče na moje šanse za draft ako ne budem dobro prošao. Ali ja spreman sam da se takmičim i borim – izjavio je plejmejker crveno-belih.

Iako je na njegovoj poziciji velika konkurencija u ekipi on je dodao da mu nije važno koju će ulogu dobiti.

– Nismo razgovarali o ulozi koju ću igrati. Šta god trener kaže – uradiću. Ako kaže da umrem na terenu, ja ću umreti. Šta god treneru treba, daću sve od sebe da to uradim – zaključio je Topić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari