Kraljevski tretman za "kraljicu" 1

Beograd je podneo kandidaturu da bude domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2020. godine

Organizacija upravo završenog Evropskog prvenstva u prestonici trebalo bi da pomogne Srbiji da dobije domaćinstvo globalnog atletskog događaja, istakli su juče predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i direktor Slobodan Branković tokom uručenja zahvalnica sponzorima i institucijama koji su pomogli u organizaciji EP.

– Želim da se zahvalim svima koji su nam pomogli da organizujemo najbolje Evropsko prvenstvo u dvorani ikada. Ovo je bio zahtevan projekat u građevinskom i organizacionom smislu. Ugostili smo preko 2.500 atletičara i atletskih radnika, 600 funkcionera iz 49 zemalja, 650 akreditovanih medija – kazao je Jevrosimović posebno se zahvaljujući Vladi Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Organizacionom odboru, mnogobrojnim sponzorima na čelu sa Telekomom.

Slobodan Branković kazao je da je kraljica sportova konačno dobila kraljevski tretman, ističući da veruje da će završeno EP u Kombank Areni biti dobra preporuka za dobijanje domaćinstva SP.

-Svi gosti kažu da je ovo najbolje EP ikada. Preko 150 miliona ljudi imalo je priliku da vidi ovu sliku iz Srbije. Svi koji su bili uključeni disali su kao jedan i samo tako je bilo moguće organizovati ovakav događaj – istakao je Branković.

ASS uručio je juče zahvalnice predstavnicima gradske uprave, komunalnih i javnih preduzeća, ministarstava, sponzorima i medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari