Kristijano Ronaldo ne dolazi u Bajern, ali bi mogao da napusti Junajted 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Odjeknula je informacija da Bajern razmatra mogućnost, da u slučaju odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu, kao zamenu angažuje Kristijana Ronalda. Bavarci nisu dugo čekali kako bi prekinuli takve spekulacije, međutim, verovatnoća da Portugalac napusti Mančester junajted ispostavila se popriličnom, ukoliko klub ne angažuje adekvatna pojačanja.

Nemački novinari, pre svega Florijan Pleternberg, koji je prvi objavio da Sadio Mane dolazi u Bajern, izričit je u tvrdnji da Portugalac sigurno neće doći u Bavarsku.

Istovremeno, portugalski Rekord piše da je Ronaldo i te kako nezadovoljan u Junajtedu i da od uprave kluba zahteva da tokom leta dovede vrhunska pojačanja.

S obzirom na to da do sada niko nije stigao na Old traford pošto pregovori između Barselone i Mančestera u vezi sa dolaskom Frenkija de Jonga nisu tako jednostavni, a Ajaks nije baš voljan da pusti Antonija, Ronaldo sve više razmišlja o opciji da napusti „crvene đavole“.

Pitanje je samo hoće li naći sredinu u kojoj će dobijati 50 miliona evra bruto na godišnjem nivou. U Bajernu, očigledno, nisu ni razmišljali o takvoj opciji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari