Krstajić saopštio širi spisak za Svetsko prvenstvo 1Mladen Krstajić Foto: STARSPORT

Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je širi spisak za Svetsko prvenstvo koje se od 14. juna do 15. jula održava u Rusiji.

Na njemu se nalazi 27 fudbalera, a konačan izbor mora će da napravi do 4. juna kada je poslednji dan za prijavu timova Fifi.

Na spisku se nalazi i „roviti“ Matija Nastasić, a tu su fudbaleri šampiona Srbije, Crvene zvezde, Milan Rodić i Nemanja Radonjić, kao i napadač Ajntrahta Luka Jović, koji je protekle sezone igrao u nemačkom timu na pozajmici iz Benfike.

Sa druge strane na spisku nema nekih fudbalera koji su „izneli“ kvalifikacije za prvenstvo kao što su Ivan Obradović, Nemanja Gudelj i Nikola Maksimović.

Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Orhus), Marko Dmitrović (Eibar)

Odbrana: Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Milan Rodić (Zvezda), Branislav Ivanović (Zenit), Uroš Spajić (Krasnodar), Miloš Veljković (Verder), Duško Tošić (Gvangdžu), Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fiorentina)

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Luka Milivojević (Kristal Palas), Marko Grujić (Liverpul), Nikola Maksimović (Valensija), Dušan Tadić (Stautempton), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Filip Kostić (Hamburg), Nemanja Radonjić (Zvezda), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino) 

Napadači: Aleksandar Mitrović (Njukasl), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Benfika)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari