Michael MaloneMajkl Meloun foto EPA-EFE/JASON SZENES

Majkl Meloun govorio o tome kakav je osećaj gledati utakmicu svog tima putem malih ekrana.

Napustili su Denver Nagetsi Detroit na trijumfalan način, ali sa ne baš dobrim osećajme nakon što su isključeni trener Majkl Meloun i najbolji igrač tima Nikola Jokić.

Šef struke, baš kao i dvostruki MVP NBA lige, bili su nezadovoljni sudijskim kriterijumom na utakmici što je dovelo do niza prenaglašenih reakcija obojice koje su za posledicu imale isključujuće tehničke greške.

Meloun je posle meča pričao o tome kakav je osećaj gledati utakmicu svog tima kraj malih ekrana.

– Kada gledate utakmicu uživo, onda vidite neke stvari. Ali kada gledate na televiziji – vidite sve. Ipak, sjajno je videti pobedu svog tima. Kada odigramo dobar napad, onda stežemo pesnice, radujemo se i grlimo se. A kada to nije slučaj… Ja psujem na srpskom. Šta kažete na to? Samo ću to reći. Znam mnogo reči na srpskom, sa Nikolom sam već devet godina – otkrio je Meloun da je za skoro deceniju saradnje sa Jokićem savladao određene reči na srpskom jeziku u meri da ih bez većih problema stavlja u željeni kontekst.

Bez Džamala Mareja, Denver je zaređao sa lošim rezultatima. Od poslednjih pet mečeva, izgubio je čak tri i trnutno je na skoru 10-4.

Nagetse u noći sreda na četvrtak očekuje teško gostovanje Orlandu, ekipi koja trenutno ima najbolju odbranu u čitavoj ligi.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari