Marej se vratio treninzima, neće biti podvrgnut operaciji skočnog zgloba 1Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Britanski teniser Endi Marej vratio se treninzima, nakon što je potvrdio da neće biti podvrgnut operaciji skočnog zgloba.

On je danas objavio video snimak na Instagramu na kome se vidi kako trenira na terenu u zatvorenom. Nije navedeno kada će se 36-godišnji teniser vratiti na teren.

Marej je pokidao ligamente levog skočnog zgloba tokom takmičenja na mastersu u Majamiju prošlog meseca. On se povredio kada je prilazio mreži u završnici meča protiv Čeha Tomaša Mahača, a taj meč izgubio je u tri neizvesna seta.

Trostruki grend slem šampion rekao je ove nedelje da je skinuo zaštitnu čizmu, da neće ići na operaciju i da se nada da će ponovo da udara lopticu na terenu.

Marej je početkom godine rekao da ne planira da igra mnogo posle ovog leta, ali da se nada da će moći da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu pre nego što završi karijeru.

Nagovestio je da želi poslednji put da igra na Rolan Garosu, koji počinje 26. maja u Parizu. Vimbldon, na kome je Marej osvojio dva trofeja, počinje 1. jula, a Olimpijske igre od 26. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari