Marko Pešić: Tata nema koronu 1 EPA-EFE/DAVID AGUILAR

Sin selektora najbolje košarkaške reprezentacije Srbije demantovao glasine o zdravstvenom stanju hospitalizovanog oca.

Odlaganje kontrolnih treninga košarkaške A selekcije Srbije zbog hitnog odlaska selektora Svetislava Pešića izazvalo je opštu brigu i sumnju da je 70-godišnji stručnjak zaražen korona virusom.

– Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije – objašnjeno je ovog ponedeljka medijima, pre nego što su preneli vest o neodržavanja planiranog testiranja igrača iz domaćih klubova.

Kako je uopštena formulacija pokrenula lavinu spekulacija, sin šefa tručnog štaba „orlova“ Marko Pešić obratio se javnosti putem društvenih mreža.

– Kratko obeveštenje povodom zdravstvene situacije mog oca. Posle zapaljenja grla, doktori su odlučili da bi on trebalo da miruje i dobije tretman antibioticima. Njegova situacija je stabilna i na njega će doktori paziti u narednih nekoliko dana. Sve glasine o kovid zarazi su lažne i obmanjujuće – napisao je bivši košarkaški reprezentativac Nemačke na svom instagram profilu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari