Menadžer Nikole Mirotića zabrinut: Ne znam da li ćemo se dogovoriti sa Barselonom 1foto EPA-EFE/TOMS KALNINS

Vreme prolazi a Nikola Mirotić i Barselona nikako ne uspevaju da pronađu način kako da se ugovor raskine.

Mnogi evropski velikani čekaju da se završi saga između Barselone i Nikole Mirotića.

Rastanak je najrealnija opcija međutim formula raskida saradnje nikako da se utanači.

Barselona je u obavezi da za naredne dve godine ugovora potroši na Nikolu Mirotića 22 miliona evra bruto, što nikako ne želi, dok sam košarka nema nameru da drastično smanji potraživanja i da još ostane bez ugovora sa klubom u kojem bi voleo da nastavi karijeru.

Mundo Deportivo je pisao o tome da postoji ideja da Barselona isplati 70 odsto od pomenute sume u ratama, međutim zastupnici Nikole Mirotića očigledno nisu zadovoljni ponuđenim.

Zbog opšteg zamešateljstva, Eurohoops tvrdi da su Olimpijakos, Monako i Panatinaikos izgubli strpljenje i da su se okrenuli nekim drugim rešenjima.

Sve dok se dogovor ne postigne, Mirotić nema ni prava da pregovara sa drugim klubovima. Poznato je već da su za njegov dolazak veoma zainteresovani Crvena zvezda i Partizan i da su spremni da daju ogroman novan (više od dva miliona evra po sezoni).

O tome koliko su pregovori teški progovorio je i menadžer Nikole Mirotića Igor Krespo.

– Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi čekati ili ne naš dogovor sa Barselonom. Ne znam ni da li će taj dogovor biti postignut. Bio sam jasan u razgovoru sa čelnicima Barselone. Nećemo pregovarati sa drugim klubovima, dok ne rasčistimo situaciju. To ne možemo ni pravno da uradimo – poručio je menadžer Nikole Mirotića za italijanski RAI.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari