Meridianbet ti poklanja bonus od 500 rsd da uskočiš u trku za električni trotinet 1Foto: Merdidanbet

Vrhunsko takmičenje u Meridianu je uveliko u toku!

Svi punoletni, novoregistrovani igrači od 15. avgusta imaju priliku da osvoje fantastične novčane nagrade, ali i glavnu nagradu – ELEKTIRČNI TROTINET!

Sve što je potrebno jeste da imaš otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs I da do 15. Septembra budeš srećnik sa najvećim brojem pogođenih tiketa!

I zato – ukoliko još uvek nisi registrovan, odmah poseti sajt meridianbet.rs, napravi nalog i dobijaš bonus dobrodošlice od 500 RSD, što je idealan poklon za savršen početak i sastavljanje dobitnih tiketa.

Iskoristi ovaj trenutak da to odmah učiniš jer tako stičeš i pravo učešća na turniru.

Nagrade su neodoljive – prvo mesto osvaja električni trotinet, a od drugog do petog mesta igrače očekuju novčani bonusi!

Što se tiče pravila takmičenja, ona su veoma jednostavna. Potrebno je da imaš najveći broj odigranih tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima na ukupnom nivou. Dakle, u igri su tiketi sa sportskog klađenja i sledećih igara: Lucky’s 6, Lucky’s 5 i Keno.

Minimalna uplata po tiketu je 100 dinara, a u takmičenju koje traje od 15. avgusta do 15. septembra učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detaljna pravila takmičenja opširnije su objašnjena na ovom linku.

Iskoristi pogodnosti koje ti nudi kladionica Meridian jer dobitak je na vidiku!a

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari