Milojević: Fokusirani smo samo na našu igru i rezultate 1Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Radnički 1923 odlična ekipa koja je u dobroj formi, ali je istakao da su crveno-beli fokusirani samo na svoju igru i rezultate.

„Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi“, rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16.00 na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju kragujevački Radnički 1923, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli će u ovaj meč ući kao prvi na tabeli sa 62 boda, odnosno dva boda više od drugoplasiranog Partizana.

Milojević nije želeo da otkriva da li ima igrača koji neće biti spremni za duel sa kragujevačkom ekipom.

„Imamo danas trening, pa ćemo videti kako će izgledati kadrovska situacija… Aleksandar Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Videćemo koliko će igrati sutra“, rekao je Milojević.

Naglasio je Milojević da su crveno-beli koncentrisani na svoju igru i svaku sledeću utakmicu.

„Pritisak uvek postoji i uvek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad fokusirani smo samo na našu igru i rezultate“, zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari