Misterija "obračuna u tunelu" po završetku meča Čukarički - Partizan: Crno-beli ni ne znaju da su napadnuti posle meča sa Čukaričkim 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Po završetku utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana (1:0), došlo je do incidenta u kojem su učestvovali igrači, a po nekim informacijama i obezbeđenje koje radi za domaći klub.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak incidenta u kojem se ne vidi jasno šta se zapravo dogodilo, a u nekim medijima se pojavila informacija da je obezbeđenje Čukaričkog napalo igrače Partizana.

Portparolka crno-belih iz Humske Biljana Obradović nije želela da komentariše informacije u vezi sa događajem i dodala da ima probleme sa internetom, zbog čega nije videla šta su objavili mediji.

– Mi smo rekli sve što smo imali odmah po završetku utakmice i nema najava da će klub reagovati tim povodom nekim saopštenjem. Uostalom, sutra je konferencija za medije na stadionu, pa možete da postavite to pitanje – rekla je Obradovićeva za Danas.

Ona je dodala da je za Partizan najvažnije ono što se događa na terenu.

– Kao što je izjavio posle meča naš trener Igor Duljaj u ovom trenutku je za Partizan najvažnije ono što se događa na terenu. Ne razmišljamo o stvarima koje su se desile, okrećemo se sportskim temama – izjavila je portparolka crno-belih.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević potvrdio je da je su po završetku utakmice pojedini igrači imali verbalni sukob, ali demantuje da je to preraslo u fizički obračun.

– Izbio je sukob između našeg kapitena Docića i Fejse, koji su se prethodno zakačili na terenu. Umešao se i kapiten Partizana Urošević, ali su reagovali ljudi iz obezbeđenja, redarske službe, policije i članovi stručnih štabova oba tima, pa se sve brzo smirilo. Najbitnije je da niko nikoga nije udario – kaže Matijašević.

On je dodao da je važnost utakmice uticala na to da igrači budu nervozni.

– Posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su u tom trenutku glave bile usijane. Čarke se dešavaju kad se igraju derbi utakmice. Naša dva tima se ponovo sastaju u nedelju i siguran sam da će sve proći u najboljem redu – izjavio je sportski direktor Čukaričkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari