Heba uz srpsku košarku punih osam godina 1Foto: Košarkaški savez Srbije

Mineralna voda „Heba“ idealan je saveznik naših sportista. Bogata je mineralima, posebno natrijumom koji se znatno luči iz organizma znojenjem u toku fizičke aktivnosti, pa ga treba nadoknađivati.  

Heba voda, idealan saveznik sportista, je uz našu košarkašku reprezentaciju punih osam godina. Saradnja između Košarkaškog saveza Srbije i Hebe počela je 2011. godine, kada je Heba postala zvanična voda Saveza i naše reprezentacije.

Višegodišnja saradnja obeležena je brojnim zajedničkim kampanjama, a Heba je verno stajala uz naše sportiste u svim najlepšim i najtežim trenucima.

Heba uz srpsku košarku punih osam godina 2
Foto: Košarkaški savez Srbije

“Veliko nam je zadovoljstvo što već osam godina uspešno sarađujemo sa Heba vodom i što su kao jedan od renomiranih domaćih brendova, prepoznali značaj ulaganja u reprezentaciju i bili uz naše košarkaše u periodima intenzivnih i napornih priprema. Raduje nas i što, u godinama koje slede,možemo da računamo na podršku ovako jakog regionalnog igrača”, izjavio je generalni sekretar KSS DejanTomašević.

Mineralna voda „Heba“ idealan je saveznik naših sportista. Bogata je mineralima, posebno natrijumom koji se znatno luči iz organizma znojenjem u toku fizičke aktivnosti, pa ga treba nadoknađivati.

U sebi sadrži prirodno rastvoren gas ugljen dioksid, koji izvire sa dubine od 390m. Starost vode je procenjena na više od 40.000 godina, a kliničko ispitivanje pokazalo je da gazirana „Heba Strong“ značajno pomaže u detoksikaciji organizma, odnosno u oslobađanju organizma od štetnih materija – slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres.

Heba uz srpsku košarku punih osam godina 3
Foto: Košarkaški savez Srbije

U toku sportskih aktivnosti povećana je proizvodnja energije u ćelijama, pa se i oksidativni stres povećava. Takođe se luči mlečna kiselina u mišićima. Kliničko ispitivanje je potvrdilo da unos 750 ml „Heba Strong“ vode dnevno u roku od dve nedelje povećava antioksidativni kapacitet organizma, smanjuje oksidativni stres i povećava alkalnu rezervu (pH) u organizmu.

Ovo omogućava organizmu da bolje funkcioniše, a nama daje osećaj snage i svežine. Iz dva bunara voda sama izlazi na površinu zemlje tkz. „samoizlivom“. Na taj način već 40 godina Heba voda stiže iz prirode u količini koju sama priroda daje, ne narušavajući njen sklad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari