Muslin veruje u svoje igrače 1Foto: fudbalski savez Srbije/twitter

Priželjkivali smo pred početak kvalifikacija da ova utakmica bude presudna za nas, izjavio je danas trener fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, pred utakmicu sa Gruzijom u ponedeljak uveče u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko provenstvo u Rusiji.

On je ocenio da će utakmica protiv Gruzije u Beogradu biti teška, ali je izrazio uverenje da će njegovi igrači dati sve od sebe i uspeti da pobede.

Filip Kostić se dobro oseća, konkurisaće za mesto u timu, rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi i dodao da se i Nikola Maksimović vraća posle kazne.
On je ocenio da je za njegove fudbalere najvažnije da ne zavise od rezultata drugih utakmica u grupi.
Ako pobedimo, sigurno prolazimo i to je za nas svakako olakšavajuća okolnost u odnosu na Vels i Irsku, koji moraju da misle na nas, precizirao je Muslin.

Muslin je rekao i da u Fudbalski savez nije stiglo nikakvo pismo iz Nemačke u vezi sa nastupanjem u reprezentaciji fudbalera nemačkog Kelna Filipa Kostića.

On (Kostić) se dobro oseća i konkurisaće za mesto u timu, dodao je Muslin. Utakmica protiv Gruzije igra se u ponedeljak u 20:45 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari