Navijači Novog Pazara: Kljajo, izvini 1foto:FK Novi Pazar facebook

Huliganski ispad doveo je do posledičnih reakcija predesednika kluba i golmana ekipe, međutim, u Novom Pazaru hoće da uvere javnost da je Filip Kljajić dobrodošao i da žele da se vrati nazad.

Veliku neprijatnost doživeo je iskusni golman. Filipa Kljajića, pre par dana, napali su huligani koji se predstavljaju navijačima Novog Pazara.

U kafiću je trebalo da se dve strane sastanu kako bi se tenzije smirile, nastale posle meča sa Kolubarom u Superligi Srbije, a dogodilo se to da je Kljajiću bila ugrožena bezbednost.

Huligani su tom prilikom uputili salve teških uvreda ka kapitenu ekipe, pretnje, ugrozivši njegovu fizičku bezbednost.

Kljajić je momentalno odlučio da napusti klub i grad, a sa njim se solidarisao i Rasim Ljajić, podnevši ostavku na mesto predsednika Novog Pazara.

Nedugo zatiim, bukvalno na putu ka gradu kraj Jošanice, Feđa Dudić, koji je trebalo da bude promovisan za naslednika Aleksandra Stankovića na klupi ekipe, odlučio je da napravi polukružno i vrati se u Sarajevo.

Klub je tako u jednom danu ostao bez kapitena ekipe, predsednika i budućeg trenera.

Nakon perioda neizvesnosti i napetosti, namereni da stanje poboljšaju, iskreni navijači Novog Pazara danas su na promociji novog trenera, Davora Berbera, istakli transparent sa jasnom porukom „Kljajo, izvini“.

Više od 500 ljudi prisustvovalo je promociji trenera koji je nekada uspešno vodio Novi Pazar, a svi oni poslali su poruku izvinejnja dojučerašnjem kapitenu ekipe.

Kljajić je potrešen napustio grad i klub, međutim, nije poznato da li je i definitivno odlučio da se ne vraća u ekipu u kojoj je bio apsolutni autoritet.

Mogućnost povratka nije velika i u narednim danima trebalo bi da bude poznato da li će Novi Pazar morati da izabere novog kapitena.

Da je bio izuzetno cenjen pokazuje i podatak da su igrači na tajnom glasanju za kapitena kao predvodnika izabrali nekadašnjeg golmana Partizana.

Možda poslednji gest iskrenih navijača Novog Pazara bude pozitivno uticao na narednu odluku i potez Filipa Kljajića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari