Nedović ističe dobru odbranu u duelu sa Virtusom: Bitna pobeda za završetak sezone na pravi način 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović rekao je posle utakmice 31. kola Evrolige, u kojoj su domaći pobedili Virtus sa 94:79, da je uprkos odličnoj igri njegovog tima u napadu pobednika odlučila odbrana crveno-belih.

Bek Zvezde je prikazao sjajnu partiju i bio najefikasniji igrač svog tima sa 25 poena, uz odlične procente šuta (6/7 za dva, 3/5 za tri).

– Uvek je lepo pobediti posebno posle nekoliko poraza u nizu. Sproveli smo plan igre veoma dobro, iako smo u sredu igrali težak meč sa Panatinaikosom – rekao je Nedović.

On je podvukao dobru igru crveno-belih u odbrani.

– Uspostavili smo svoj ritam, posebno u odbrani. U ofanzivi imamo sjajne igrače, koji mogu da donesu odluke, ali odbrana je bila ta koja je pravila razliku – izjavio je bek Zvezde i dodao da je ovaj trijumf važan i zbog mečeva koji slede:

– Ovo je važan deo sezone za nas. Koncentrisani smo na dobar finiš, nadam se da ćemo sezonu završiti na pravi način

Ekipa Janisa Sferopulosa sada ima učinak od 11-20, a u narednom, 32. kolu u petak 29. marta (20.45) gostuje Realu u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari