Neizvesno da li će Kampaco nastupiti protiv Barselone: Biće ludnica, ne mogu da dočekam taj meč 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim pobedio Borac (86:57) da je još uvek neizvesno da li će Fakundo Kampaco nastupiti za crveno-bele na meču 16. kola Evrolige protiv Barselone.

Argentinski reprezentativac još uvek nije registrovan za novi klub u Evroligi, a duel sa španskim klubom je na programu u petak 30. decembra (19.00), u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Klub radi sve što je u njegovoj moći da bi registrovao Kampaca, videćemo. On je igrač koji ima ime, dokazao je svoj talenat u Madridu, ali za nas je bitno da to pokaže i ovde“, izjavio je Ivanović.

Kampaco je rekao da bi voleo da debituje za svoj novi klub u Evroligi baš protiv Barselone, jer bi, kao bivši igrač Reala, imao posebnu motivaciju u tom duelu.

„Čuo sam da su sve karte prodate za jedan sat, ludilo. U hali će biti prava ludnica, ne mogu da dočekam. Ne znam još uvek da li ću igrati, nadam se da hoću“, dodao je argentinski košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari