Nejmar najavio povratak u Santos 1Foto: AP

Samo da nije prvoaprilska šala.

Odavno je brazilski as na odmoru, tačnije oporavku od teške povrede kolena zbog koje je odigrao svega pet mečeva za Al Hilal.

Slobodno vreme koristi za obilazak zanimljivih destinacija i događaja poput Formule 1, NBA košarke, bejzbola….

Trenutno se nalazi u Brazilu i aktivno bodri fudbalere Santosa u kojem je fudbalski ponikao.

Uživo je posmatrao pobedu Santosa nad Palmeirasom u prvom meču finala šampionata Paulista (1:0).

Tokom boravka u klubu, Nejmar je otkrio planove u vezi sa povratkom u Santos, što bi, navodno, već moglo da se dogodi naredne godine.

Brazilski UOL piše da je nekadašnji fudbaler Barselone i PSŽ-a poručio fudbalerima Santosa da ima veliku želju da se uskoro vrati u klub u kojem je ponikao.

Dolaskom Marsela Teišeire na mesto predsednika kluba, Nejmar je intenzivirao komunikaciju sa čelnim ljudima u meri da je već dva puta uživo bodrio fudbalere Santosa, od januara meseca.

Teišeira je u svom prvom mandatu kao predsednik Santosa doveo Nejmara u klub koji je tada bio samo dečkić koji obećava.

Takođe, sa njim na čelu Santos je 2011. osvojio Kup Libertadores, kao i tri titule Pauliste, Kup Brazila i Superkup Južne Amerike.

Nejmaru ugovor sa Al Hilalom traje sve do leta 2025. Neće biti nemoguće da dve strane ranije završe sa saradnjom, pogotovo jer brazilska Serija A počinje u aprilu.

Jednostavno, Brazilac se ni u Al Hilalu nije pokazao kao profesionalac i čovek od poverenja, što sve mogu biti razlozi za raniji raskid ugovora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari