Nemanja Vidić kritikovao FSS: Dosta više, sram vas bilo

Ostavite komentar


  1. Nemojte tako maestro Vidiću, pa Zvezdini navijači su nam dali najgoreg predsednika države. Oni uništiše samo nogomet, a ovaj pojede celu državu sa narodom.

    1. Veliki sportista i još veći čovek izrekao je suštinu problema. Naklon do zemlje majstore.

      1. Bravo Nemanja. Obican covek je nemocan da se suprotstavi „sistemu“ ali glas dokazanih profesionalaca znaci! Naklon od mene i treba stati uz Nemanju Matica!

      2. Veliki sportista tamo gde ima novca, u reprezentaciji to nije bio! Zasto se tek sad javlja? Zasto je do sad cutao? Zasto se nije oglasio kad je Muslin smenjen vec se sad setio da prica o tome? Zato sto se preporucuje AV na Kokezino mesto, pa se sad javio. Sto bi rekao sudija Majic pre neki dan, pravo je pitanje zasto se Stepanovic sad setio da progovori, e tako i za Vidica je pravo pitanje zasto se tek sad setio da progovori.

    2. Da Vucela Vazura Ostoja sve veliki opozicionari na protestima Janicari tukli demonstrate onako bezveze. Vucicev sin je u drustvo I pod zastitom Partizanovih navijaca jel su oni velika opozicija?

    1. Konacno neko veliki da kaze ono sto svi vidimo….
      Da nam je tako samo u fudbalu dobro bi bilo…

  2. Bravo Nemanja! Konačno da progovori čovek, sportista koji je i na terenu pokazao kako se radi.

  3. Pravo u centar svaka cast Nemanja za komentar da vidimimo dali ce neko da se javi da te demantuje .

  4. Svaka na mestu majstore.
    Samo što nisi ti neko ko treba da priča o dresu koji mu znači. Promašio si penal, malo te novinari bocnuli i ti ode u penziju…
    Dok je Srbija igrala sa Danskom ovde, mučili se, umesto da uzmeš kapitensku traku i staviš krunu na karijeru…

  5. Napokon neko da kaže što mnogi mislimo. Neophodno je da postoji odgovornost za rad. Kod nas niko ne odgovara za loše rezultate nacionalnog tima naspram vrednosti igrača na fudbalskom tržištu, i tako godinama. Krajnje je vreme da se promene ti sumnjivi likovi. A Pantelin komentar da Vidić treba sa tima i takvima da radi je besmislen.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.