"Nisam uspeo da napravim fudbalera": Hrvatski trener objasnio zašto je osramotio srpskog reprezentativca 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Italija bruji o događaju na meču Torina i Juventusa, s petoricom Orlova raspoređenih u redovima gradskih rivala.

Vezisti Filip Kostić (Juventus) i Ivan Ilić (Torino) imali su po jednu asistemciju u goleadi u korist Stare dame (4:2), golman Vanja Milinković-Savić primio je četiri „komada“ ali i sprečio još ubedljiviji poraz Bikova, Dušan Vlahović (Juventus) pogodio je prečku, a Torinov igrač sredine terena Nemanja Radonjić proveo je svega 14 minuta na terenu.

Pre nego što je zamenjen, iako je zdrav ušao na teren u 60. minutu i nepovređen ekspresno napustio isti. Hrvatski trener Ivan Jurić vratio ga je na klupu posle trećeg primljenog gola, verovatno nezadovoljan s nekoliko pogreških odluka i izbora aktera prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, računajući akciju u kojoj nije proigrao Ilića u izglednoj situaciji.

„Neke stvari ne shvatam. On nema poštovanja prema ovom sportu. Tražim od njega neke stvari, a on radi potpuno suprotno. Posle šest meseci moram da priznam da nisam uspeo od njega da napravim fudbalera“, objasnio je strateg poraženog tima posle meča, dok je bivši igrač Partizana, Marseja, Crvene zvezde… još prilikom izmene burno reagovao.

Već neko vreme se na Apeninima šuška o sukobu Jurića i Radonjića, poznatog po neprilagođenom karakteru. Hitronogi bočni fudbaler pre Mundijala dobijao je solidnu minutažu, postigao četiri gola i imao dve asistencije u svim takmičenjima, međutim posle takmičenja u Kataru promenili su se i njegov status i kvalitet igara.

„Veruj u sebe, čak i onda kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi“, napisao je Radonjić na Instagramu posle sramote koju je doživeo ovog utorka u Seriji A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari