Obradović posle utakmice sa Megom: Nije lako podići moral ekipi posle svega što se desilo 1Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle prve utakmice polufinala plej-ofa Superlige, u kojoj je njegov tim pobedio Megu (82:72), da je bilo teško motivisati igrače za ovaj meč.

– Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega što se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje. To je uvek tako, i kada dobiješ i kada izgubiš. Smit je preskočio jedan trening jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome“, rekao je Obradović.

On je dodao da mu smeta to što je ovaj duel odigran u danu kada je na programu fajnal-for Evrolige.

– Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnogo godina rekao da košarka u Evropi treba da stane kada se igra fajnal-for Evrolige. Ljudima iz KLS nije lako da naprave kalendar, ali mislim da je moglo da se nađe rešenje, da se igra ili sutra ili neki drugi dan. Ponavljam, to sam govorio i kada sam radio u drugim zemljama, jer to je praznik košarke u Evropi i svi treba da pogledaju šta se tamo dešava – izjavio je trener crno-belih.

Sledeća utakmica, u kojoj će domaćin biti Mega, igra se u ponedeljak 27. maja, a ukoliko bude potrebno, majstorica je na programu u četvrtak 30. maja u „Beogradskoj areni“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari